Smootihe frukost

Mango, banan, annanas, vindruvor, hallon, apalsinjuice och vaniljyoghurt= sjukt god mix.
Det blev så himla gott!

Satan i gatan

Om det vore sommar idag skulle jag vara utomhus i en blomstrande park, ligga på en mysig filt och känna solens strålar mot min kind. Fast nu blev det vår ute igen, ganska så kall vanlig svensk vår, så jag sitter vid datorn och lyssnar på det här Veronica Maggio – Satan i gatan och det är ganska fint det med! Men bäst vore att ligga i parken under blå himmel och lyssna.

Hattlådan

Jag har länge letat efter en hattlåda eller en rund väska och i fredags så hittade jag den perfekta lådeväskan. När jag såg den där på hyllan mitt bland allt skrot inne på myrorna blev jag helt till mig, för det här förstår ni är lite utav tidernas fynd för mig!
<3
Jag hade på mig mina fina träskor som jag fick i 20årspresent av Carl, de har legat hela vintern och bara väntat på mig!
Det är den perfekta picknickväskan för allt man kan tänka sig får plats!

Världens bästa aprilhimel

Det var söndag som kändes som en lördag och jag och Carl gick på en megalång promenad. Det var alldeles för varmt för jacka, i april!? Bäst!
Jag tog mest kort på alla fina blommor medas Carl fick stå och vänta, himla tur är det att han har gott om tålamod.
Körsbärsblommor är finast, som rosa fluffiga små moln.
Jag såg ut lite såhär, jag vågade inte riktigt vara barbent nu när träden fortfarande är helt nakna. Kändes inte rätt.
Typ världens krokigaste träd. Sånt finns i min drömträdgård och under trädet i min drömträdgård så finns det en liten liten lucka som leder till hemligheternas värld.
Önskar träden kunde blomma året om!

Finfredag

Jag och Helena slog oss ned hemma hos systrarna wentz, vi satt ute på deras mysiga balkong. Det har vart så sjukt varmt ute nu de senaste dagarna, lite som sommar!
Nellie hade pimat det sedan länge döda olivträdet.
Något som jag verkligen vill kunna men är absolut råsämt på är att prata massor med olika dialekter, det gjorde Nellie här, norrländska!

Å

Igår kväll var jag och lite vänner på ett ställe som heter å. Det var årets första uterserverigskväll för mig, det var fint!
Min cider smakade som pigelinglass!
Bodil, så himla kulturell liksom.
Sen vart det mörkt och kallt och Bodil blev extremt sugen på varmkorv så det åt hon och sedan promenerade vi hem efter en väldigt fin vårkväll!

Senilpärlor

För hemskt länge sedan kom jag på att jag ville ha ett senilsnöre fast med pärlor. Jag letade och letade men det fanns ingenstans så jag gjorde ett själv! Så för några veckor sedan tog jag tag i det hela. En tråkig sak är att jag nyligen hittade pärlsenilsnören på ginatricot, just att det var på ginatricot av alla ställen gjorde mig lite axtra deppig. Okej beyond retro men ginatricot?
Om du vill göra ett själv behöver du:
Ett pärlhansband med spänne (så du inte behöver klippa sönder något).
Små gummiband att fästa fast i glasögonen, jag använde ett gamalt senilsnöre. Finns att köpa billigt.
Ett superbra superlim.
Något att limma fast alla små delar på. Jag använde knappar med pärlor på.
En sax
En liten tång.
Jag började med att ta bort spännet från halsbandet med hjälp av en tång.
Sedan klippde jag till mitt gamla senilsnöre så att bara plupparna var kvar och dem limmade jag fast bakom knapparna.
Sedan limmade jag lite mer och fäste dit själva halsbandet. Det är ganska viktigt att inte röra vid limmet för det är hemskt starkt, tro mig!
Sedan vips så är det klart! Och då är det bäst att låta det ligga och vila lite så att allt lim torkar fast.
Och lite så här kan det se ut när dem används!

Maskeradbarty


I lördags var jag på masteradbarty, hos wentz events, eller ja hemma hos Fia och Nellie Wentz. Det var så att man var tungen att klä utsig till något på ens egna bokstav, så jag valde att vara en Enhörning!
Jag var så rosa att det nästan kom ett rosa sken från mig när jag klev ut i mörkret.
Sofia var SailorMoon, så himla bra!
Fia var världens sötaste får.
Bianca var en ballong men hon var rädd nästan helakvällen att ballongerna skulle smälla och kanske råkade jag spräcka några med mitt horn, har man ett måste man ju få stångas lite!
Nellie var näcken och försökte lura alla ner i bäcken med sitt fiolspelande som mest lät som en stucken gris.
Killen med äghuvud på denna bild, Jonathan tror jag han hette, hade gjort det där fina pandahuvudet helt själv! Så sjukt fint!

Sovmorgon

Imorgon har jag sovmorgon tills precis hur länge jag vill, det känns som det bästa på evigheter. Jag vill nästan fira med att göra som jag brukade på gymnasiet (fast då hade jag inte sovmorgon, bara meningslösa lektioner) och stanna uppe hela natten och trixa och fixa med massor av kul. Kanske kolla igenom en hel tvserie om något fint och knäppt.

Här är annars en fin cykel, bilden är till och med från en fin fransk blogg så hon som tog bilden måste ha tänkt typ "oh un vélo rose, elle était belle!" och sen knäppt ett kort. Fint.

Un vélo

Jag har en ny blogg! Det känns fantastiskt och kravlöst. Jag ville inte ha ett bloggnamn som var mitt egna namn, mest för att det var just mitt namn och för att just det namnet, mitt namn, är så himlans långt och ganska så krångligt. Så det blev Un vélo, för franska är fint och för att det bara är helt random. Cykla är kul. Blogga är kul. Un Vélo är kul!

En annan sak som är kul är photoshop, jag övar på att bli bra på det, alltså på att redigera bilder.
På bilden ser ni mig och en fin vägg i Oslo.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0