Söndagsfika

Idag snörade jag på mina favorit skor och tog mig ner på stan tillsammans med Carl. Jag skulle hitta de perfekta handskarna till min nya jacka, för ja, jag köpte den!! 
Efter att ha kollat i de flesta av butikerna i Västerås gav jag upp hoppet om att hitta vantarna här i Västerås. Det får bli nästa söndag när jag bor i sthlm, jag dör exalteringsdöden!! Vi gick och tog en söndagsfika istället på kalle på spången som har värmeljus i tekoppar, fint!
Kalle på spången är ett av få fik som har trocadero. Bara det gör det, enligt mig, det till ett bra ställe.
Annars så är det väldigt fin inredning där om nu inte trocaderon skulle räcka för att gilla stället.
Så här ser jag ut utan smink! Jag brukar försöka låta bli att ha det på mig på söndagar.
Nästa söndag måste jag hitta ett fik i sthlm som är minst lika mysigt och som har chai te, trocadero och massor med annat gott. Har ni några bra tips?

Kommentarer
Postat av: David

Alltså, det här fiket jag tipsar om har säkert varken chai eller trocadero, men bergsäkert annat gott.Framför allt har det en helt stört skön ägare som kommer börja prata med dig och säga konstiga, men roliga, saker. Det är ett av få genuina ställen. Och det är ganska billigt!http://g.co/maps/xg9f3 Hornsgatan typ jättenära Herr-Judit.

2011-11-06 @ 20:41:40
URL: http://www.chhib.com
Postat av: Karin

Ett franskt café som är hur mysigt som helst, ingen trocadero eller chai men stockholms största kanelbullar, enorma! Saturnus heter det och ligger på Eriksbergsgatan 6.

2011-11-06 @ 21:44:00
URL: http://siggesconfessions.blogg.se/
Postat av: KarinHannaIsabelle- photography

Jag kommer inte ihåg vad det heter nu men längst upp på drottninggatan på höger sida finns det mysigaste cafét i stan, okej jag har inte vart på alla men ^^ det är så långt uppe på drottninggatan att man inte störs av shoppingmänniskor heller! :)

2011-11-06 @ 21:56:06
URL: http://khia.blogg.se/
Postat av: resume

Sometimes retro style is much more warm and amazing than modern!

2011-11-07 @ 09:04:35
URL: http://cvresumewriters.com/order.php
Postat av: Lina

Sturekatten! Det är minst lika mysigt (lite likt vad Kalle på Spången ser ut som, fast mycket mer gamla saker och stilar, söta virkade spetsdukar på alla bord, fina fåtöljer och soffor, känns egentligen som en knäpp gullig gammal tants lägenhet än ett fik) och känns som ett ställe som kanske har Trocadero.

2011-11-07 @ 18:21:17
URL: http://krumbukta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0