Grekland via min systemkamera.

Nu tycker jag vi kollar lite hur det såg ut förra veckan när jag och Carl var i Grekland. Jag tog inte så mycket bilder med min systemkamera faktiskt. Jag ville inte ha med den till stranden och det var där vi var mest helatiden.
Vårt hotell låg en bit upp bland bergen. Det var mysig att vara där uppe då utsikten var helt underbar. Men det var så otroligt ansträngande att gå upp för alla backar och den smala milslånga igenvuxna trappan upp till hotellet.
Massor med palmer på vägen ner mot havet.
Mina bästa sommarskor som efter slutet av veckan började ge upp och trasade sönder lite vid ena stortån. Någon som vet vart jag kan köpa liknande skor? Dessa är köpta secondhand.
Carl, som nog är den sötaste pojken jag någonsin sett!
Vi åkte in till Chania en dag, det var himla fin och jag gjorde nog mitt livs väskköp där men mer om den och annat fin jag köpte kommer sen!
Vi gick upp till en utsiktsplats och jag vet att den här bilden redan är publicerad här men jag älskar den så jag visar den igen!
Mitt hår har fått en himla konstig färg, kanske inte syns här men det är lite som en färgkarta just nu. Ljusbrunt/guld längst i hårbotten för att sedan mörkna i "djup kastanje" som min hårfärg från ica maxi så fint heter. 

Det här var allt från min lilla systemkamra faktiskt. Men oroa er inte jag hade med mig tre andra kameror som jag tog bilder med också men de var analoga så det blir att vänta lite, spännande!

Kommentarer
Postat av: malin/lokalresan

Ser härligt ut. Gillar förresten hur du redigerar dina bilder! Analogt är typ bäst, skulle haft med en på min egen resa, men i sista stund bestämdes det att den var för skrymmande så den lämnades den utanför packningen... Ångrar lite.

2011-06-12 @ 16:40:06
URL: http://lokalresan.blogg.se/
Postat av: jeppster

jag har också varit på den där utkiksplatsen! score.

2011-06-12 @ 18:27:17
Postat av: Anonym

(min användning av ordet 'utkiksplats' är för övrigt hämtat från linda rosing..)

2011-06-12 @ 18:28:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0