Svartvitt på tre olika sätt.

Det här med svartvitt är himla fint tycker jag. Och det går att göra på hundra miljarder med olika sätt i photoshop. Här kommer tre varianter.

1.
På den första bilden i gifen har jag använt mig av black and withe adjustment layer. Där tryckte jag svartvitt sedan auto.
2. Den andra bilden, vilket är den som är dimmigast och mest kontrastlös, där har jag i adjustment layers vart Hue/Saturnation och helt enkelt dragit ner all saturnation.
3. Denna bild har jag använt mig av lagret Gradient map. Innan du trycker på det krävst det att du ändrar fägerna nere i hörnet till svart och vitt annars blir det en gradvis ändring av de färgerna som du valt sedan innan. 

De två sista bilderna är gjorda svatvita med gradient map.

Kommentarer
Postat av: CeciliaCharlie

Riktigt fin blogg! :)

2011-10-04 @ 21:59:52
URL: http://ceciliacharlie.devote.se
Postat av: L.

Jag älskar dina photoshoptips! Satt så sent som för ett par timmar sedan och följde din GIF-diy! (dock var jag för trött och okoncentrerad för att få det att fungera)

2011-10-04 @ 22:46:35
URL: http://mydeer.blogg.se/
Postat av: Maja

alla 3 var jättefina

2011-10-04 @ 23:15:31
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Emelie

CeciliaCharlie: Åh finaste kommentaren man kan få!L: Åh vad roligt :D Jag kollade igenom det nyss faktiskt, jag tror gifen som jag gjorde (instruktons gifen) går lite för fort för att man ska hänga med, inte ens jag gjorde det liksom. Kanske ska ta och posta om det i en lite bättre version!Maja: Tack så mycket :)

2011-10-07 @ 20:04:08
URL: http://unvelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0