Johanna och Carro fyller år!

Det var Johanna och Carros födelsedagsfirarkväll och vi började kvällen med att äta världens godaste tårta som carro hade bakat.
Carro och Johanna!
Så sjukt god!
Vi drack lite champagne för att fira och Bianca var där hela långa vägen från Oslo!
Kristina var också där från Oslo och hon hade klippt av sig nästan allt sitt hår! Blev helt sjukt fint tycker jag.
Bianca hade också klippt sig, kanske inte sys här men det var en mycket ball 70-talsaktig frilla!
Sedan efter champagne och världens godaste tårta var det dags att gå ner på stan och äta på Indigo. Det är en nyöppad tapasbar här i Västerås.
Selina och Bodil.
Jag och Klara. Bilder på maten och allt annat kommer sen. Tog så sjukt mycket bilder och jag har beslutsångest över vilka jag ska publicera så det får bli lite i taget!

Strategisk kommunikation, lobbying och så lite kriskommunikation på det.

Rubriken handlar om vad jag ska skriva om idag. Jag pluggar, om ni inte visste det redan, media- och kommunikationsvetenskap och idag har jag hemtenta. Det går halvbra just nu. Att skriva vetenskapliga texter är lite klurigt, min text blir alltid mer som en berättelse. Men sån är jag ju, därför jag insett att jag ska jobba med att producera media inte analysera den.

Här kommer lite bilder från instagram världens enligt mig bästa app (den är det bästa som har hänt sedan jag upptäckte angry birds, eller unblock me<3).

Istället för att plugga.

Min kommande tenta och seminarium dödar mig långsamt inifrån och ut. Mycket mer simpelt att photo bootha lite. 

Strumpor med finkrage.

I söndags var jag i stockholm en liten sväng och där köpte jag finaste stumporna på urban outfitters. Jag hade tänkt ha dem så här och kanske till mina fina bruna träskor. Kommer bli så himla bra!

En helg när det var vinter i Oslo.

En helg mitt i allt vinterkaos så åkte jag och Sofia till Oslo för att hälsa på våra fina vänner som bor där. Jag gjorde en liten film om våran helg där! Och idag händer det grejer förstår ni, idag kommer både Bianca och Kristina hem till Sverige och lilla Västerås över helgen. Känns hel festligt!


Vårmorgon

Älskar hur det doftar utomhus just nu, alla olika blomdofter blir kanske den bästa mixen någonsin. Jag skulle vilja samla ihop den doften, doften av vårmorgon och göra min egna parfym.

Djupt in i sjumilaskogen.

Det som saknas på bilderna är små söta troll, jag tänker mig hur det står där bakom träden och kikar fram. Precis som på illustrationerna till alla fina Petson & Findus böcker.

En lång väg hem.

Att lyssna på musik när jag är ute och går ensam är lite utav det bästa jag vet. Det känns lite som att jag är med i en film! För att styrka den känslan gäller det att ha väldigt passande musik till det jag gör, hur jag mår och vart jag ska. Jag cyklade varje dag till skolan under min gymnasietid och för att orka dagen, för att ens orka trampa upp för alla backar varje morgon, var det viktig med peppmusik. De allra första skolveckorna var Mr. Brightside med The killers min theme song när jag åkte till skolan. Tänker alltid på det när jag hör den låten, känns fint.

En kväll i maj.



Dansdansdans

I söndags hade min vän Ebba sin sista dansföreställning på ett väldigt långt tag. Jag och lite andra vänner var där på plats och tittade! Det var himla fint att se.
Vi hade köpt blommor till Ebba och ett fint kort!
Snart skulle det börja, jag gillar verkligen föreställningar! Så himla himla kul att se, nästan lika kul som att stå där själv, nästan.
Lite så här såg det ut! Det var årtals-tema på föreställningen och här var det 60-tal! Väldigt fint, och så himla duktiga var dem!

Trädgårdsfika och dop.

I lördags såg jag ut så här när jag var i Stockholm på dop. Bilden blir helt suddig när jag laddar upp den här, känns himla tråkigt. Nu ska jag sova för jag har varit som en zombie två dagar i rad. Jag har nog aldrig, någonsin, varit så trött som imorse när jag vaknade faktiskt. Jag sover nog halvt fortfarade. Godnatt!

Gubbar bland molnen.

Idag regnar det men igår kunde jag ligga på gräset och titta upp på den nästan klarblåa himlen och leta efter figurer bland molnen. Lite såhär såg det ut i mitt huvud, fast bättre. Jag måste öva på att rita på datorn, en ritplatta kanske vore något att ha!

Fia och enhörningarna.

Min vän Fia har kanske de bästa naglarna just nu. Det är hennes duktiga lillasyster som har målat så fint!
Vem vill inte ha enhörningsnaglar liksom?

En vårdag i april.

Så här såg jag ut vid årets första liggaienparkochmysapåenfilt-dag. Det var i April för några veckor sedan. Jag har helt enkelt inte laddat upp bilden för jag har inte kunnat bestämma mig om jag ska visa mina kläder och så här på bloggen. Men nu är det bestämt, jag gillar ju kläder, så här har ni mina!

Senilsnören no.2

Carl ville hemskt gärna ha egengjorda senilsnören han med och efter som att jag tycker det är kul att fixa och trixa fram egna små prylar så anmälde jag mig till att göra det åt honom. Allt som finns på bilden behövs + en sax och - limmet.
Efter lite klippande och mycket tångklämmande (det krävs att man tar i så man nästan skiter på dig när man ska klämma fast fästena) så såg det så här strålande ut!

En väska från vinden.

Carl har fått min farfars fars gamla väska av mig, den är sjukt fin tycker jag, Carl med såklart!

Andrahand, den bästa typen av hand.

I måndags var jag inne på myrorna och smygfotade lite, det finns så mycket fina grejor där just nu.
Världens finaste väska i både mocka, skinn och lite guld. Jag har för många väskor så jag lämnade snällt kvar den till någon annan.
Emil-keps för 30kr, vem vill inte ha en sån liksom.
Det fanns tre stycken lådväskor kvar. Så himla fina!

När träden ser ut som sockervadd kan jag inte låta bli att ta det där hundraelfte kortet.


Kepsen <3

Älskar min keps, it completes me.

Årets första kulglass!

Carl hade glömt sina solbrillor hemma, men han hittade dessa strålande fula 3D brillor igår när vi var på bio som han sedan dess har andvänt som substitut. Gillart.
Vi skulle ner till stan för att köpa kulglss, jag var taggad och hade såklart bästa kepsen på igen!
Carl tog kolasmak (en av mina bästa smaker på glass!), hallon sorbet och pecanötkola. Bra val.
Jag kände mig lite äventyrlig och valde två smaker jag aldrig testat, apelsin-citron och jordgubb-rabarber! Båda två var mycket goda men inte tillsammans tyvärr, det smakade skit.

Sjömanskeps, Emil i lönneberga keps, Emelie-Keps

Jag köpte en ny keps idag från H&M den kostade endast 79,någonting kronor och är väldigt fin tycker jag! Det känns lite som om jag ska ut på äventyr när jag har på mig den.

Myrorna

Lite skräpbilder från phyllis the phone (min mobil alltså) som jag tappert försökt rädda i photoshop. Allt går visst inte att fixa i där, men nästan så.
Världens finaste hårborstar med tillhörande kam och spegel. Så himla fint, och dyrt. Jag ville verkligen ha någon utan sakerna, men det kändes lite fel att dela på familjen så jag lät bli.

Papperskaniner

Jag har glömt att visa mina påskkaniner som jag har vikt! Jag tittade på den här filmen för att lära mig och jag fick inspiration till att vika från den här bloggen. Blev ganska bra tycker jag, förutom ögonen, får måla på dem innan jag viker ihop dem nästa gång.

Valborg

Jag var nog ganska ensam om att inte befinna mig utanför ekomonikum igår, med tanke på att jag faktiskt är student vid uppsla universitet. Jag kände bara inte för det. När klockan slog kväll begav jag mig hem till Ebba istället, för fest på kvällen är nog mer min grej.
Johanna och Ebba hade gjort en lek, alla fick lappar med en persons namn på och den personen skulle man vara hela kvällen! Jag var Dolores Umbridge så jag gick mest omkring och skrek "I will have order!!" och stängde av musiken lite ibland när det blev för stökigt. Ordning skulle det ju vara!

Första maj.

Jag tycker hemskt mycket om försommar.


RSS 2.0