Vegitarisk lasagne
I måndags lagade jag vegitarsk lasagne! Jag följde nästan det här receptet. I efterhand så borde jag nog ha haft två burkar/tetror krossade tomater istället för en.
För att tomatsåsen ska bli god brukar jag ha i massor med basilika, salt, peppar, två vitlöksklyftor, en gullök, en matsked tomatpuré och lite chilisås.
Sen låter jag den stå och puttra en liten stund.
Efter såsen puttrat lite blandade jag ihop keson och bladspenaten med tomatsåsen, sedan var det bara att hälla i allt i formen och varva såsen med lasagne plattor, sen stödde jag lite ost över allt.
Efter ca 20 minuter i ugnen var det klart och det smakade hur gott som helst!
Kommentarer
Postat av: emelie
det ser väldigt gott ut! speciellt eftersom jag är hungrig och sjuk och då blir sugen på all möjlig mat!
Postat av: Malin
Ser gudomligt gott ut! Och åh vad fin tomatsåsputtrarbilden var!
Postat av: felicia
Fick mig att komma på att det var alldeles för länge sen jag gjorde den! Vad bra att det blev gott! Har du något tips på hur man kan krydda till den lite? Vad gjorde du för egen variant? Det är alltid så kul att testa andras små specialknep.
Trackback