Glitterfeber

Igår träffade jag Marit (eller hon heter Marie men jag kallar henne marit och ingen förstår vem jag menar men det är helt fast i min hjärna, maritmaritmarit) och några av hennes vänner. Vi satt mest i värmeljusmörker så det blev inte så mycket bilder men här kommer några få.
Igår fick jag användning för min nya krage! Jag verkar ha fått någon typ av glitterfeber men inget mig emot, mer glitter och färg ska det vara! Inte för att jag är så himla färggrann här men glittrig är jag!
Glitterstumporna hade jag såklart på fötterna!
Marit är så himla söt!
En av Marits vänner hade bott i Mexico ett tag och när hon flyttade hem köpte hon med sig den här fantastiska hatten, har aldrig sett en större hatt än den!!
Några minuter efter det här fotot togs tog vi bussen in till stan för att gå ut, men vi blev tre minuter sena till dit vi skulle och då sa vakten bestämt att det skulle kosta oss 140 kr att gå in istället för gratis. Skit på dig sa vi och åkte hem istället. Trotts det abrupta slutet så var det en väldigt fin kväll.

Kommentarer
Postat av: Elin

Åååh vad roligt att du också kallar Marit för Marit, och hållert vid liv. Det betyder att du umgås på rätt sida av hennes vänkrets. Så det så. (min tumblr är det enda jag kan länka till nuförtin', håll till godo, det är mest sån där i n s p i r a t i o n och ser ut som alla andra tumblers.)

2011-12-11 @ 00:35:00
URL: http://gotarantismic.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0