Universitet, leanders och prinsessbakelser.

Igår fick jag reda på att jag kom in på stockholms universitet! Jag ska gå en linje som handlar om digitala medier! Nu måste jag bara ha någonstans att bo, det är verkligen inte det lättaste att hitta lägenhet i Stockholm. Letar som en galning!
Efter jag och Carl firat med prinssesbakelse gick vi ner på stan lite.
Vi gick till myrona där det fanns en del fint men jag köpte ingenting till mig själv.
Efter myrorna gick vi till Leanders som är ett stort antikvariat. Det finns miljoner med böcker staplade i högar överallt därinne och det doftar damm och gammalt papper.
Medan Carl står och läser och letar efter läderbundna klassiker så gör jag det jag det jag tycker bäst om, letar bilder! Det finns massor med fint.
Längst ner i källaren i ett mörkt trångt hörn så hittade jag en pappkasse full med fina kartor! Dock köpt jag ingen, men kanske senare.
Några av dem var tydligen lyxupplagor!
Carl köpte dessa tre böcker. Han läser verkligen allt. Han slutar liksom inte när det blir tråkigt. Jag har alltid undrat hur man gör, läser fast det inte är intressant eller spännande alltså.

Kommentarer
Postat av: LisaMarie

Åh vad härligt med antikvariat! Det var länge sen jag var i ett sådant.. Det där med att läsa tråkiga böcker pallar jag inte med, och ärligt talat förstår jag inte meningen med det heller. Jag menar, det finns ju så mycket bra och njutbart som man aldrig kommer att hinna läsa hur mycket man än försöker, så varför inte koncentrera sig på det istället för att slösa tiden på sånt som man inte uppskattar?



I och för sig vill man kanske läsa nåt tråkigt ibland bara för att det är allmänbildande, och det kan jag väl köpa. Men alltför ofta skulle jag ändå inte vilja ägna mig sånt :p

2011-08-09 @ 17:08:21
URL: http://lisamariesvarld.blogspot.com
Postat av: LisaMarie

Grattis till att du kom in på utbildningen förresten! ;)

2011-08-09 @ 17:09:16
URL: http://lisamariesvarld.blogspot.com
Postat av: Malin

Vad roligt att du kom in! Grattis! :)

2011-08-09 @ 17:34:17
URL: http://cielrose.blogg.se/
Postat av: Emelie

LisaMarie: Håller precis med dig! Jag kan också läsa för allmänbildande syfte, men ärligt talat så lyssnar jag hellre på radio då (p3dokumentär <3). Och tack så mycket! :) Kram!



Malin: Tack! Kram!

2011-08-10 @ 08:04:15
URL: http://unvelo.blogg.se/
Postat av: Hanna

åh haha vad kul! köpte två av de där kartorna på leanders förra veckan, de två som hade hela världen på sig.

2011-08-11 @ 22:10:20
URL: http://tresvartkatt.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hanna: Åh var det du! Jag letade massor och tänkte, varför finns det ingen med hela världen på...så konstigt. Typiskt! Haha.

2011-08-12 @ 10:49:03
URL: http://unvelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0