Skultuna messingsbruk

Igår åkte jag, min syster och min mamma ut till Skultuna messingsbruk. Vi hade hört att det skulle vara värsta galna rean där ute på massor av fint. Det var det inte. Men lite rea på några fina saker var det. Och extremt mycket fina saker finns det till väldigt mycket billigare priser än vanligt.
De här kaffemuggarna med fat köpte jag! De gröna!
Ett av mina mål, jag ska lära mig att tycka om 5 saker innan jag blir 22, är att börja dricka kaffe. Då känns ju kaffekoppar som en bra start.
En muminkopp får bli min belöning sen när jag har lärt mig att tycka om kaffe. Det doftar ju så gott så det borde ju inte vara så svårt kan man ju tycka.
Det har öppnat ett nytt väldigt stort köpcenter här i Västerås, dit åkte vi efter vi besökt skultuna. Men innan vi började kolla i butiker tog vi en fikapaus.
Bagel med cream chees, skinka och tomat, så himla gott!
Jag provade miljoner par skor, de här var inte alls fina på, de såg ut som jag hade minst storlek 45 när jag hade dem på mig. Jag har storlek 38-39.



Kommentarer
Postat av: Caroline

Vilket sammanträffande! Jag och min syster åkte också till Erikslund shoppingcentrum (jag antar att det är det du menade) idag. Det var ju väldigt stort, men jag blev inte så imponerad, de flesta av affärerna finns ju redan inne i stan.



Jag brukar också åka till Skultuna Messingsbruk flera gånger om året, för att köpa tallrikar och muggar till den servis jag håller på att samla på som jag ska ha när jag flyttar hemifrån. Det man måste tänka på är att de produkter från första sorteringen faktiskt kan ha samma pris som t.ex. Cervera har, men att andra sorteringen kan vara billigare (men då måste man granska produkterna med ett kritiskt öga, för andra sortering betyder att det är något slags fel på dem).

2011-10-02 @ 15:50:08
URL: http://wordsbycaroline.blogg.se/
Postat av: Emelie

Caroline: Ja man får verkligen titta noga när man väljer från andra sorteringen, kopparna jag köpte var andra sortering plus att de skulle utgå så det var super billiga. Men en hel del fat var inte särskilt gröna utan mer gula. Så det tog ett att att hitta de fina!

2011-10-02 @ 16:07:54
URL: http://unvelo.blogg.se/
Postat av: Hanna

låter som en bra dag. jag skulle också gärna köpa de där kopparna rabatterade, de är så himla fina!

2011-10-02 @ 16:34:08
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag har massa fina kaffekoppar, men kaffe dricker jag inte! Så vuxen kommer jag aldrig att bli, trots att jag redan är 22^^ Anledningen till att jag har massa fina koppar är för att min sambo och bästa kompis är kaffeälskare och inget annat än det bästa duger till mina nära och kära^^

2011-10-02 @ 18:06:56
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Malin

Så himla dunderfina bilder!

2011-10-02 @ 19:12:48
URL: http://cielrose.blogg.se/
Postat av: L.

Dedär skorna på sista bilden såg verkligen helt makalöst snajsiga ut.

2011-10-02 @ 22:15:29
URL: http://mydeer.blogg.se/
Postat av: felicia

Meh åh, tusan nu blir lite avundsjuk. jag som stod och fingrade på just den muggen sist jag var inne på åhlens! min plan var att dra med mamma till ittala outlet i lördags och köpa muminmugg, men vi hamnade på ikea istället. inte illa det heller, men en muminmugg är ju alltid en muminmugg liksom!

2011-10-03 @ 00:00:52
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0