Redigeringsbeslutsångest

Någonting jag lider av när jag redigerar bilder är beslutsångest. Den blir bara värre ju mer jag lär mig om photoshop. Så många möjligheter, så många val. Igår när jag redigerade bilden på skorna gjorde jag tre olika som nästan ser likadana ut, fast ändå inte om man är petig, och det är jag.
Jag valde den i mitten. Jag resonerade så att den längst ner blev för blå och den högst upp för grusig så att det bara ser grusigt ut och inte analogt som jag hade i tanken. 

Orginalet ser ut så här:Kommentarer
Postat av: agnes

den i mitten var den snyggaste också. satt och kollade på de bilderna och bah "undrar vilken hon valde, jag skulle valt den i mitten". så gjorde du det också. high five.

2011-10-19 @ 20:10:35
URL: http://baradans.blogg.se/
Postat av: emelie

Gud vad jag känner igen det där, det är väldigt roligt men svårt det där med redigering och hur man ska redigera.. Jag har senaste tiden börjat redigera mina bilder annorlunda, och gillar det. Men det känns som allt blir ganska fint!

2011-10-19 @ 21:20:35
URL: http://primadonnajordgubbssylt.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, jag har samma problem. Och ibland blir alla versioner lika fia men på olika sätt. Ännu svårare!!! Gillar din blogg förresten, den är jättefin.

2011-10-20 @ 15:18:41
URL: http://matomspunnet.blogg.s
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

usch, jag vet, jag är så otroligt ny med allt som har med redigering att göra - ja, egentligen allt som har med foto att göra - så det känns som att bilderna skulle kunna bli så mycket bättre om jag visst vad jag gjorde >.< Tycker om alla tre, men är glad att du valde den i mitten. Och skorna är fantastiska - trots att de var obekväma ;)

2011-10-21 @ 00:55:32
URL: http://karlekpatallrik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0