Lördag mitt i veckan.

Igår var jag ledig från skolan så jag kunde plugga hemifrån Västerås.  Mycket skönt att slippa trängas på ett tåg och tampas med SJs eviga förseningar.

Jag började dagen med en långfrukost, mackor som inte kom med på bild och vaniljyoghurt med bär. Frukost är dagens bästa måltid tycker jag, synd att den kommer först bara så man får vänta så länge tills det blir morgon igen.

Efter frukosten gick jag äntligen till banken och hämtade ut min sista lön, fråga mig inte varför jag inte har den insatt på kortet. Långhistoria kort, jag är lat.

Min väska syndes knappt bland alla fina löv.

Efter mitt bankärende gick jag till H&M och provade klänningar jag inte har råd att köpa.

Den här vill jag ha.
Istället för att köpa kläder gick jag till hemköp och köpte jäst, 3kr, mer min prisklass. Sedan drog jag igång med världens bullbak.
Det vart himla gott och det var väldigt skönt att kunna bestämma över sin tid själv och hinna baka bullar en vanlig tisdag. Minst en dag i veckan borde vara jobba hemifråndag. Vilken lyx det vore.

Kommentarer
Postat av: Amanda Jonsson

åh vilket fint inlägg. väskan bland löven <3 och bullarna.

2011-10-05 @ 20:31:55
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Åh, vilken himla fin klänning du provade!

2011-10-05 @ 20:54:08
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/
Postat av: L.

åååh kattklänningen!

2011-10-05 @ 20:56:24
URL: http://mydeer.blogg.se/
Postat av: Karoline

jag håller med! så himla värda dagar :)

2011-10-05 @ 21:25:11
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/
Postat av: Ebba

Fasen va snygga bilder Emelie! Det blir bara roligare och roligare att läsa din blogg :D Har kollat färdigt på SATC-boxen nu förresten. Kan vi ses på lördag så kan jag lämna tillbaka den som överenskommit?

2011-10-06 @ 17:43:41
URL: http://enbild.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Amanda: Tack så himla mycket! Det är så svårt att veta vad ni som läser gillar, men nu vet jag att det är sånt här så det kommer det bli mer av!Kajsa: Ja eller hur, jag vill ha den så mycket! Antagligen för att jag vet att jag verkligen inte får köpa den.L: Eller hur, kläder med djurtryck <3Ebba: Tack det samma Ebba, ta med dig kameran i morgon när vi ses! :D

2011-10-07 @ 20:01:28
URL: http://unvelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0