Lucka 6, bertätta om bloggarna du läser.

Jag är en bloggnörd. Jag har läst bloggar till och från under flera års tid men det är inte förns nu jag har fastnat helt på riktigt. Det här bloggnörderiet innebär för mig att jag läser väldigt många bloggar, fast konstigt nog är det få som jag verkligen stannar kvar vid. Jag antar att jag är ganska så kräsen. Bloggarna jag läser inspirerar mig på många olika sätt. Det kan vara allt från matlagning till att personen bakom bloggen har fina kläder, tar bra bilder, ritar fina bilder, jobbar med det jag vill jobba med, skriver så som jag vill skriva, ja ni fattar galoppen! Här kommer några av de bloggar jag tar mig tid att läsa nästan var eviga dag.

http://wishwishwish.net/

Carrie, heter flickan bakom bloggen wishwishwish, hon bor och studerar i London och har en alldeles strålande garderob. Det är verkligen hög kvalitet på hennes blogg, allt känns så fint och genomtänkt.


http://rodeo.net/niotillfem/
Niotillfem är bloggen jag läst längst och aldrig slutat läsa även fast jag har haft uppehåll från precis alla andra bloggar. Det måste ju bara betyda en sak, den är bäst.


http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Felicias blogg är så himla fin på alla sätt och vis, jag tycker om precis allt hon skriver och precis alla bilder hon visar upp är fantastiska.


http://annikabackstrom.blogspot.com/
Annika Bäckström är så otroligt duktig på att rita, måla, illustrera, ja allt sånt jag önskar att jag var minst lika bra på som henne. En dag ska jag banne mig vara det också!


http://elsa.elle.se/
Elsa är så otroligt vacker, det är lite som att hon är tagen direkt ur en vacker film. Men den är inte bara för hennes skönhet och stil som jag läser, hon skriver nämligen väldigt bra också!


http://damernasvarld.se/emily/
Emilys blogg läser jag för att hon fotar väldigt fint, plus att hon verkar vara lite av en superkvinna som pluggar, jobbar och har en liten super gullig tax!


Under kategorin Fina bloggar har jag samlat några fler av de bloggar som jag gärna läser!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Mina favoritbloggar med! Och TACK för att jag får vara med: du anar inte hur glad jag blir och hur mycket det betyder <3

2011-12-08 @ 00:06:01
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0